Femme fatale od Sophistic by Veronika

Femme fatale od Sophistic by Veronika

Pokud si představujeme femme fatale, je to přesně ta žena, kterou pro podzimní a zimní kolekci značky Sophistic by Veronika stvořila Veronika Štěrbová a zachytila Eva Neužilová.

Značka Sophistic by Veronika se sezónu co sezónu vyvíjí. Veronika Štěrbová nikdy nezůstane stát na jednom a tom samém místě příliš dlouho. Minulý rok jsme si užili květiny, kolibříky, hořčičně žlutou i lahvově zelenou, letos se Veronika pustila do exotického potisku, výrazné modré a oranžové a zcela nově do kůže, hedvábí a jemnějších odstínů. Se Sophisticem se jeho zákaznice zkrátka nemají šanci nudit.

Novou kolekci pro sezónu Podzim/Zima 2016/2017 prezentují Kateřina Krobová a Zuzana Pavlů. Obě ve stylu femme fatale excelují na jedničku. A abychom nezapomněli, kolekce nese příznačný název - Svůdná

Klientky značky, stálé i ty potenciální, se mohou těšit na kontrast kůže a hedvábí, nádherné barvy a výstřihy. Z palety barev musíme zdůraznit hlavně pudrově růžovou, nebesky modrou a metalicky stříbrnou. Pokud hledáte své svůdné já, v showroomu Sophisticu ho možná najdete. Takhle výrazná a extravagantní Veronika ještě nikdy nebyla, ale nová kolekce ukazuje, že Sophistic má sebevědomí na to, aby prozkoumával nové vody a nové cesty. Oblíbené střihy ovšem zůstávají, těšit se můžete na Veroničiny typické siluety a variabilní kabát. Bez něj by to snad už ani nebyl Sophistic.

Foto: Sophistic by Veronika, Eva Neužilová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram