Fendi vypustil krátký módní film k jarní kampani

Fendi vypustil krátký módní film k jarní kampani

Krátký film režírovala Pařížanka Rebecca Zlotowski. Zahrála si v něm nejenom Sigrid Bouaziz.

Fendi se rozhodl pro svůj krátký film využít dvě francouzské vycházející hvězdy. Jeho debut přišel teprve před pár dny.

Režisérka Rebecca Zlatowski si vzala na starosti krátký filmový snímek s názvem „Dívčí tajemství“, které zobrazuje současnou Marii Antoinettu nebo alespoň její charakter, který odráží i jarní kolekci značky Fendi. Zlatowski má doposud na kontě pouze jeden celovečerní film s názvem „Belle Epine“, který získal dvě ocenění na filmovém festivalu v Cannes v roce 2010, avšak její činnost je podstatně širší a různá ocenění i zajímavé spolupráce pomalu nabírají na obrátkách.

Hlavní postavu krátkého módního filmu si zahrála Sigrid Bouaziz, která je oděna v klíčových kouscích kampaně pro jaro 2017. „Bylo to neuvěřitelné,“ řekla Bouaziz o svých zkušenostech na place krátkého filmu. „Milovala jsem hrát předem danou roli i sama sebe v kůži emancipované, svobodné a sebevědomé ženy, stejně jako ve svém čase byla Marie Antionetta.“

Na videu je tedy Bouaziz k vidění, jak se připravuje ve svém rokokovém bytě na zábavný večer se svými kamarádkami, který stráví na kuželkách i v bazénu, stejně jako užívající si selfie v autě. Modelky Ella Richard a Maya Salomon, stejně jako herečky Tugba Sunguroglu, Bianca O'Brien, Raph, Louise Grinberg a Marilyn Lima jsou ve společnosti hlavní hrdinky spokojené. „Fendi nám ukazuje, jak být sám sebou a kým chceme být: pohlavní mix, mix materiálů, barev a tkanin, jde o to jak se zbavit pravidel a etikety,“ prozradila Bouaziz, která s modelingem začala již v 15 letech, získala diplom z Národní akademie dramatických umění a spolupracuje s několika divadly i s filmovými osobnostmi. V roce 2013 získala ocenění nejlepší herečky za film režiséra Shanti Masuda. A loni si zahrála již po boku herečky Kristen Stewart ve filmu „Personal Shopper“.