Finále 18. ročníku soutěže Muž roku 2017

Finále 18. ročníku soutěže Muž roku 2017

Mister International 2016 Libanonec Paul Iskandar přijel na pozvání prezidenta soutěže Muž roku Davida Novotného a 25. srpna předá v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě šerpu českému nejkrásnějšímu muži roku 2017. Kdo jím bude?

„Vítěze soutěže Mister International 2016 Paula Iskandara jsem vůbec neznala. Viděla jsem ho tady poprvé. Překvapil mne svojí výškou. Je velký, krásný a splňuje všechna kritéria, která má nejkrásnější muž planety mít. Docela bych si ho dovedla představit po svém boku při nějaké společné práci. Jsem zvědavá, kdo se stane novým Mužem roku. Přeji mu, aby ho nic nepříjemného nepřekvapilo, měl kolem sebe fajn lidi a pozitivní energii a hlavně, aby měl pevné nervy. Ty bude určitě v této branži potřebovat,“ řekla Simona Krainová, která je tváří Kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie Yes Visage, kam Paul Iskandar v doprovodu Muže roku 2016 Josefa Kůrky a Muže roku 2015 Jakuba Krause zavítal.

Sympatický Paul Iskandar trpělivě pózoval fotografům a těšil se z pozornosti médií. To, že strávil noc v letadle, nebylo na dvoumetrovém, urostlém krasavci vůbec znát. Po celý týden bude Paula Iskandara doprovázet Muž roku 2015 Jakub Kraus, který ho již ráno vyzvedl na letišti.

Prezidenta soutěže Davida Novotného nyní čeká hodně perný týden: „Teď mne teprve čeká ten správný kolotoč. Ale všechno je připravené a zařízené, tak jsem docela v klidu. Jsem rád, že jsme ten první den mohli začít právě v prostorách Yes Visage, protože opětovné spolupráce s touto klinikou si moc vážím. Na Paula Iskandara a jeho doprovod Jakuba Krause čeká tady v Praze bohatý program. Odpočine si na kosmetice v Pity Cosmetic, navštíví kadeřníka v Prestige Hair Clubu, prohlédne si Poslaneckou sněmovnu, zacvičí si ve Fittnes Kotva a okusí Pivní lázně - Beer Spa v Rybné ulici, prohlédne si Karlštejn. 25. srpna  pak v Náchodě předá šerpu vítězi soutěže Muž roku 2017.“

 

Český vítěz Muže roku 2017 poletí reprezentovat Českou republiku na soutěž Mister International. Další vítězové poletí na Mister Global, Mister Universe.

O vítězství v soutěži Muž roku 2017 budou usilovat tito finalisté:

1. Tomáš Pospiš - fitness trenér, 25 let, Ladná

2. Matěj Šindelář - student, 24 let, Kolín

3. Petr Koukal - fitness trenér, 29 let, Roudnice nad Labem

4. Marek Kafka - trenér plavání, 24 let, Praha

5. David Jaček - kadeřník, 20 let, Nové Město nad Metují

6. Michal Žůrek - advokátní koncipient, 28 let, Brno

7. Jakub Klíma - student, 21 let, Chomutov

8. Mikuláš Focko - student, 20 let, Praha

9. Čestmír Kučera - kontrolor kvality, 26 let

10. Marek Voříšek - student, 23 let, Poděbrady

11. Roman Hein - fitness trenér, 23 let, Praha

12. Matyáš Hložek - osobní trenér, 23 let, Praha

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram