Finalisté Muže roku 2016

Finalisté Muže roku 2016

Představení finalistů Muže roku se zúčastnilo mnoho známých osobností, ale nechyběla ani naše redakce a tady je malá ochutnávka pro naše zvídavé čtenáře. 

O titul nejkrásnějšího Muže roku 2016 se utká dvanáct finalistů 26. srpna v hotelu Beránek v Náchodě. Výběr těch nejlepších z nejlepších nám dnes představil organizátor soutěže David Novotný v TGI Friday ´s na Andělu. To, že se bylo na co dívat, bylo vidět i ve tvářích celebrit, které nešetřily chválou a obdivem k soutěžícím.   

Role moderátorky představení letošních finalistů Muže roku se ujala Kateřina Kornová společně s Lenkou Špillarovou. „Mně se líbí holohlavý finalista,“ přiznala Katka Kornová, která má slabost pro holohlavé muže. Zato Hanku Křížkovou okouzlil učitel. „Mně se líbí kluci, kteří jsou chytří a inteligentní“. 

První celebritou, která na představení dorazila, byla Heidi Janků, „Byla jsem nedočkavá na ty koloušky a Ivo mi zakazoval sem chodit, prý abych se nezamilovala do mladšího,“ smála se Heidi Janků.

Také Zuzana Bubílková okukovala nové adepty na titul. „Původně jsem měla jet do lázní, ale to jsem zrušila, abych se mohla podívat na klučíky. Ke všemu mě bolel zub, ale dorazila jsem.“ Bubílková dováděla i na motorce, která byla před známou americkou restaurací na Andělu.

To Kamila Nývltová si už svého favorita vybrala. „Já mám jasno. Líbí se mi letos různorodost finalistů, takovou dvanáctku jsem potřebovala, když jsem se před nedávnem stěhovala,“ libovala si Kamila Nývltová.

Na soustředění se těší i Daniela Šinkorová. „Já už se moc těším na volné disciplíny, na soustředění, které je vždy divoké, přiznám se, že se mi líbí ten dozorce z vězeňské služby, klidně bych se nechala zavřít,“ smála se Daniela Šinkorová.

Český vítěz Muže roku 2016 poletí prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International. Další vítězové poletí na Mister Global, Mister Universe, Mister United Continents.

Finalisty soutěže mužské krásy jsou: 

  1. Miroslav Dubovický
  2. Vojtěch Šafránek
  3. Jan Pultar
  4. Tomáš Dvořák
  5. Martin Kurka
  6. Pavel Kugler
  7. Josef Kůrka
  8. Jan Caha
  9. Jan Hřebačka
  10. Petr Pöschl
  11. Michal Lukáš
  12. Lukáš Lesák