Fler Offline - 110 tvůrců naživo

Fler Offline - 110 tvůrců naživo

4. a 5. března nabídne více než 110 tvůrců svou tvorbu naživo na pražské Balabence a každý tu bude moci poznat osobně své oblíbené tvůrce.

Z mnoha oblastí Fleru se představí největší hvězdy - šperkaři, designéři, návrháři, keramici, tesaři... Nabídka bude tak pestrá, jako je Fler sám.

Fler Offline je za devět let existence teprve druhou akcí, kterou jinak typicky online portál pořádá a slibuje: Bude to velké! V nově zrekonstruované a prostorné Hale C Balabenka budou návštěvníci nakupovat ve dvou patrech, na téměř 2500 m2 od tvůrců, kteří jsou jinak jen málokdy k zastižení offline. Mnoho tvůrců totiž pro Fler Offline udělalo výjimku a vůbec poprvé budou prodávat naživo. Přijďte je podpořit a udělejte si radost handmade!

Organizátoři věří, že ve více než stovce stánků padne něco do oka snad každému návštěvníkovi. A pokud nevyhovuje barva, velikost nebo vzor, není nic jednoduššího, než se na místě s tvůrcem dohodnout a pak si speciálně pro vás vyrobený kousek koupit od tvůrce přes Fler.cz. Ať už je vaše parketa dámská či pánská móda, šperky, kabelky, dětské oblečení, handmade hračky nebo třeba kartonový nábytek, bude se vám na Offline líbit.

Přehled vystavujících se na konci ledna objeví na www.fleroffine.cz spolu s dalšími informacemi o akci. To podstatné a k zapsání do diáře je ale jisté už teď: Fler Offline, Hala C Balabenka (Drahobejlova 15, Praha 9), 4. - 5. března 2017, 10.00 - 19.00, vstup zdarma.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram