Fotoaparát FUJIFILM X-T2

Fotoaparát FUJIFILM X-T2

Fotoaparát FUJIFILM X-T2 je nejmodernější nezrcadlový digitální fotoaparát, který využívá špičkové technologie pro dosažení prémiové kvality fotografií a který se vyznačuje výjimečně kvalitním ovládáním a krásným designovým provedením připomínajícím tradiční fotoaparáty.

Fotoaparát X-T2 je vybaven obrazovým snímačem a procesorem vyvinutými společností Fujifilm. Společně se super ostrou řadou objektivů FUJINON tak lze dosáhnout excelentního rozlišení obrazu. Technologie reprodukce barev společnosti Fujifilm vyvinutá v průběhu 80 let výroby fotografických materiálů, umožňuje pořizovat realistické snímky v jedinečné kvalitě, kdy je vidět textura fotografovaných objektů, snímky vyvolávají pocit třetí dimenze a navozují pocit z okolní atmosféry.

Kompaktní a lehké tělo fotoaparátu X-T2 je zároveň odolné prachu i vodě a funguje i v mrazu až do -10 °C. Funkce autofokusu i výkon elektronického hledáčku doznaly výrazné zlepšení, když nyní jsou lépe než kdy dříve připraveny pro fotografování pohybujících se objektů v náročných podmínkách, například při sportu nebo focení divokých zvířat, když pořizování takových snímků nezrcadlovými fotoaparáty bylo až donedávna považováno za nemožné.

 


Režim snímání Manual, Velikosti snímků4896 x 3264, CitlivostISO 200, Dynamický rozsah100%, Clonaf/16, Expoziční doba 5 seconds, Ohnisková vzdálenost objektivu14.0mm, Vyvážení bílé auto, Formát souboru jpg
 

X-T2 je zároveň prvním fotoaparátem z řady X, který podporuje nahrávání videa v 4K rozlišení. Režimy simulace filmu, určené původně pro fotografie, mohou být využity také pro video, díky čemuž lze snadno vytvořit videozáznam špičkové kvality.

Text připravila: Romana Jokelová
www.fujifilm.eu/cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram