Gabriela nejen při focení trefila "Šťastnou desítku"

Gabriela nejen při focení trefila "Šťastnou desítku"

Přinášíme vám ukázku fotografií Jana Tůmy, které vznikly při prvním společném focení vítězek České Miss 2014 v rámci kolekce s názvem "Šťastná desítka".

Fotograf Jan Tůma fotí krásné miss už mnoho let. Také po finále jubilejního desátého ročníku se ujal realizace oficiálních fotografií vítězek soutěže. Vedle seriózních oficiálních fotografií, které budou dívky doprovázet i při účasti na světových soutěžích, při prvním společném focení vítězek, vznikla „odvázanější“ kolekce, kterou autor pojmenoval "Šťastná desítka".

Jan Tůma se nechal inspirovat tím, že diváci jako desátou Českou Miss zvolili Gabrielu Frankovou, která soutěžila právě s číslem deset. Desítku, která se pro Gabrielu stala šťastnou, si v jeho foto story půvabná vítězka vystřílela.

„Po mnohahodinovém oficiálním focení s korunkami, holky rády opustily seriózní styling miss, chopily se růžových rekvizit a pustily se s takovou chutí do bláznivých hereckých akcí, že naprosto zapomněly na únavu z celodenního pózování. Oči jim při tom svítily jak malým dětem, když dostanou nové "hračky“, vzpomíná na focení s potutelným úsměvem Jan Tůma.

Zdroj: ceskamiss.cz
Fotograf: Jan Tůma
Design scény: DCD Casa Design
Styling: Karel Dominic Stix

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram