Gemma Ward znovu na scéně

Gemma Ward znovu na scéně

Šperkařská značka David Webb do své kampaně obsadila hned čtyři tváře, nejvíce pozornosti ale vzbudila australská modelka Gemma Ward.

Gemma Ward se po kampaních a přehlídkách Prada a focení pro několik australských časopisů na podzim objeví v nové kampani Davida Webba. Spolu s ní i Tali Lennox, Alisa Ahmann a Cora Emmanuel.

Šperky, které jsou v kampani prezentovány, jsou velmi výrazné a robustní. Nádech retro jen potvrzují kombinace zlaté a stříbrné a barevné doplnění kovů v podobě modré, zelené a oranžové. Autory fotografií je duo Inez & Vinoodh a David Webb jejich fotografiemi chce vyjádřit, že žena by při výběru šperků měla být rozhodná a puntičkářská.

Gemma má kromě nové spolupráce i další novinku - očekává druhého potomka. Před dvěma lety se jí narodila dcerka Naia a Gemma si ještě dlouho před těhotenstvím dala od modelingu pauzu, která dohromady trvala dlouhých šest let. Teď ji ale máme zpátky, i když v menším měřítku - značky a časopisy, jimž propůjčí svou tvář, si tahle australská modelka vybírá velmi pečlivě. Nová spolupráce s Davidem Webbem nám připomíná Gemminy kampaně pro Swarovski.

Foto: models.com, wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram