Georgia May Jagger představuje Angel od Thierry Mugler

Georgia May Jagger představuje Angel od Thierry Mugler

Mějte se na pozoru před příchodem nové andělské vůně zrozené z jasných představ o moderní ženskosti podle Thierry Mugler.

Doslova nadpozemskou vůni Angel netřeba dlouho představovat, ale skvělou zprávou jistě bude příchod jejího nástupce, kterého Thierry Mugler uvádí na trh právě v těchto chladných dnech a před nadcházejícími vánočními svátky.

Stejně jako legendární název si parfém zachovává i svůj dynamický tvar hvězdy, která padá z nebe, aby zažehla smyslnost v každé ženě. Dokonce ani složení parfému nezůstává bez zásadních změn. Od svého předchůdce se nová edice odlišuje barevnou kompozicí. Ručně broušené sklo je barveno několika tóny tmavě modré, která je na spodních cípech zdobena třpytivým závojem. Ten má jediný úkol, evokovat jasnou noční oblohu zahalenou tajemstvím.

Složení kultovní a nezapomenutelné vůně Angel Glamorama se otevírá v exotickém koktejlu melounu, kokosu, mandarinky a černého rybízu s hřejivými tóny jasmínu a bergamotu. Srdce parfému tepe ovocnou kompozicí meruňky, švestky, broskve a ostružin ponořených do medu. S nástupem základu se pak rozhoří intenzivní vůně pačuli, fazolí tonka, ambry, pižma a smyslné vanilky. To vše zalito vrstvou hořké čokolády a karamelu.

Nový vzhled parfému navíc oznamuje hvězdnou spolupráci s novou tváří Thierry Mugler Angel, kterou se stala Georgia May Jagger. Dvaadvacetiletá modelka tak po dlouhých 19ti letech střídá na této pozici svou matku Jerry Hall.