Giambattista Valli Podzim 2015 Couture

Giambattista Valli Podzim 2015 Couture

Giambattista Valli opouští stoprocentní romantiku a trochu riskuje s extravagancí. Jeho tvorba však zůstává snová a nádherná.

Tvorba Giambattista Valliho už není jen permanentně rozkvetlou zahradou. Trochu nám to schází, ale je nám jasné, že značka nemůže navrhovat pořád jedno a to samé. I tak modely od ní zůstávají  nebesky nádherné.

Poslední přehlídka vysokého šití se vyznačovala velkými kulatými brýlemi, větší okuláre couture show zatím nenabídli. Giambattista Valli zariskoval se střihy šatů a sáhl kromě vyšívaných materiálů i po malých třásní. Modely od Valliho jsou v poslední době trochu výstřední, květiny a výšivky však zůstávají, jsme spokojení. Vizuálně jsou show tohoto módního domu pokaždé vizuálním zážitkem. Nikdy se nenudíte, a nebylo tak tomu ani tentokrát - Valli střídal krátké a dlouhé šaty, široké i úzké sukně, mixoval materiály a vzory tak, že každý z kousků z nové kolekce je naprostým originálem.

Pokud vám na první pohled nesednou extravagantnější střihy, užijte si alespoň látky a jejich vzory. S těmi to značka umí dokonale. Podobné textury, jež se objevily na outfitech, použil Valli i na velké náušnice, které vynesly některé modelky.

Foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram