Gigi Hadid na obálce květnového vydání československé Vogue

Gigi Hadid na obálce květnového vydání československé Vogue

Modelka Gigi Hadid se objevila na titulní straně československé mutace magazínu Vogue. Fotografie pořídila topmodelka Helena Christensen a hlavní lokací se stala rodinná farma Gigi Hadid, která se nachází nedaleko New Yorku. 

Gigi Hadid je jedna z nejlépe placených modelek současnosti. Československému týmu Vogue se podařilo vyfotografovat Gigi Hadid na její soukromé rodinné farmě, kam normálně média nemají přístup. Pro květnové vydání vznikly tři obálky, z nichž všechny fotografovala topmodelka 90. let Helena Christensen. Při focení kombinovala digitální fotografii s expirovanými polaroidy, díky čemuž vznikly nádherné fotografie. První dvě obálky jsou k dostání v běžných trafikách a obchodech, poslední limitovanou obálku lze koupit v brněnském pop-upu Object Concept Store.

Vogue podpořil české návrháře, proto na sobě Gigi během focení měla oblečení právě od nich. Kromě zahraničních značek jako Bottega Venetta, Dries van Noten či Agnona v editorialu nechybí ani oblek od mladého návrháře Jana Černého, kabát od Moniky Drápalové či klobouky od české značky Tonak.

Mám radost, že jsme díky přátelství Evy Herzigové, Heleny Christensen a Gigi Hadid mohli poznat a nafotit Gigi na jejím tajném místě, kam ještě žádné novináře ani žádného fotografa nenechala nahlédnout. Pokusili jsme se Gigi vyfotit tak, jak ji nikdo nezná. Se svými koňmi, na místě, které miluje,” řekla šéfredaktorka československé Vogue, Andrea Běhounková.

Vogue.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram