Gigi Hadid posouvá hranice i v nové kampani Reebok

Gigi Hadid posouvá hranice i v nové kampani Reebok

Psal se rok 2016, když se Gigi Hadid a jedna z nejznámějších sportovních značek vůbec, daly dohromady. Od té doby uběhlo mnoho dní a představeno bylo několik kampaní. A tady je další.

Mladá modelka představuje na snímcích aktuální sportovní kolekce Freestyle Hi tenisky, krátké topy s dlouhým rukávem v bílém i černém provedení, černé legíny i úzké tepláky s vysokým nápletem kolem kotníku.

Americká blondýnka ve světle reflektorů působí přirozeným dojmem. Kampaň s názvem „Always Classic“ je ostatně o tom, že se máme cítit svobodně a pohodlně. Gigi si tenisky vzala i na večírek spojený s novou kampaní. Dokázala tak, že opravdu mění tvář ženské fitness módy a odráží dlouhodobý závazek značky vůči ženskému posílení ve sportovním světě.

„Gigi neustále posunuje své hranice, aby byla tou nejlepší verzí sebe sama. Překonává hranice a dokazuje, že nic není nemožné. Její neohrožený postoj je perfektním ztělesněním Freestyle Hi,“ řekla o modelce značka Reebok. Tenisky, které modelka reprezentuje, začala značka v první verzi vyrábět v 80. letech. Gigi jim dnes dodává tvář stylové módní ikony.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram