GIGI HADID PŘIPRAVUJE SVOU ŘADU MAKE-UPŮ POD ZNAČKOU MAYBELLINE

GIGI HADID PŘIPRAVUJE SVOU ŘADU MAKE-UPŮ POD ZNAČKOU MAYBELLINE

Gigi Hadid se stala tváří kosmetické značky Maybelline již v roce 2015 a nyní jejich spolupráce přechází na vyšší level. 

Pouze dvaadvacetiletá Gigi má za sebou mnoho úspěchů, co se modelingového světa týče. Nyní však zamířila o několik poschodí výš a celý svět se tak může těšit na připravovanou řadu make-upů ve spolupráci s Maybelline. Modelka se tím přidá k velkým jménům, jako jsou Kylie Jenner, Kim Kardashian a také Rihanna, jež celkem nedávno představila svou řadu Fenty Beauty. Příjemná zpráva se dostala na světlo světa minulý týden, kdy Gigi a Maybelline zveřejnily skrz sociální sítě #GIGIxMAYBELLINE.

Blonďatá kráska podepsala smlouvu s Maybelline v roce 2015 a od té doby se netajila tím, že by jednoho dne chtěla přijít se svou vlastní řadou kosmetiky. Uběhly dva roky, a světe div se nebo ne, ale 21. října kosmetika zamíří do prodeje. Krom zmíněné spolupráce s Maybelline je modelka také zaneprázdněna dalšími kreativními projekty pro značky Tommy Hilfiger,Vogue Eyewear a Stuart Weitzman. Co k tomu dodat? Zkrátka velmi pracovité děvče.

 

fashionista

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram