Gigi Hadid tváří mezinárodní kampaně TOPSHOP

Gigi Hadid tváří mezinárodní kampaně TOPSHOP

Britská značka Topshop prezentuje Gigi hadid jako tvář mezinárodní kampaně pro kolekci Podzim/Zima 2015.

Vycházející hvězda Gigi  Hadid je díky autentickému kalifornskému stylu spolu s její silnou sociální a mediální prezentací dokonalou velvyslankyní pro značku Topshop, a právě z tohoto důvodu si ji mezinárodní prodejce dámského oblečení vybral jako novou tvář kampaně podzim/zima 2015.

Ve své velké premiéře pro Topshop Gigi oblékne modely z aktuální kolekce podzim/zima, pro kterou jsou typické podzimní trendy jako vysoké kozačky nad kolena či kabáty z umělých kožešin, jež stejně jako modelčinu skvělou postavu ve sportovním spodním prádle zachycuje série snímků pořízených uznávaným fotografem Tyronem Lebonem uvnitř i vně londýnského ateliéru, přičemž styling nepadl na nikoho jiného než na samotnou kreativní ředitelku značky Kate Phelan.

A jak vnímá spolupráci s Gigi Hadid majitel a šéf představenstva značky Topshop Sir Philip Green? "Práce s Gigi Hadid v této kampani pokračuje v posilování naší mezinárodní vize pro značku Topshop. Neustále rozvíjíme naši přítomnost na všech trzích s ambiciózními plány, a to jak ve Velké Británii, tak i na mezinárodní úrovni a mám pocit, že Gigi je ideální tváří na podporu tohoto úsilí."

 

 

 

Zdroj: Topshop

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram