Gisele Bündchen tváří nových luxusních šperků brazilské značky Vivara

Gisele Bündchen tváří nových luxusních šperků brazilské značky Vivara

Dokonalost v každém detailu, čistota a jas, to vše vystihují šperky značky Vivara i novou vánoční kampaň, jejíž tváří se stala supermodelka Gisele Bündchen.

Gisele Bündchen - oslňující jako vždy, opět zazářila ve vánoční kampani brazilské šperkařské značky Vivara.

Její tvář i ladné křivky zahalené do nejjemnějších materiálů nočních košilek a spodního prádla, smyslně podtrhují čistotu šperků, lesk drahokamů a jedinečný design.

Gisele Bündchen zachycena dvojicí fotografů Danelle & Lango příjemně láká ženy i muže k vánočnímu nákupu nových luxusních šperků Vivara.

Stejně ohromující jako vždy. Na svém těle představuje 3 zcela nové kolekce a další přírůstky jedinečných nadčasových šperků.

Ilumina
Čirý krystal zachycuje sluneční svit, inspirovaný těmi nejintenzivnějšími slunečními paprsky v podobě žlutého zlata, které se probouzí za svítání i jejich čistotou diamantů odcházející se soumrakem.

Noturno Prata
Šperk jako odraz našich snů. Kolekce Noturno Prata (stříbro noci) snoubí tmavé tóny noční oblohy s tajemnem houpajícím se ve vzduchu v podobě stříbřitě černých řetězů s odlesky černých kamenů.

Estelar
Lesk zlatých šperků jakoby zastínil lesk drobounkých hvězd, maličkých drahokamů, rozptýlených po obloze rafinovaného provedení šperků z této kolekce.