Glamour aristokracie v Resort kolekci Alexander McQueen 2018

Glamour aristokracie v Resort kolekci Alexander McQueen 2018

Sarah Burton se podařilo něco ojedinělého. Ve své hlavě šla staletí zpátky, aby se inspirovala pro nádherné modely Resort kolekce 2018.

Hlavní návrhářka módního domu Alexander McQueen Sarah Burton navštívila britské muzeum Chatsworth, kde probíhala výstava House Style a dosyta se tam nadýchala atmosféry minulých století. Tak vznikla její skvělá nová kolekce. Jedna z nejlepších, kterou kdy značka Alexander McQueen prezentovala. Resort 2017 přináší pohled na mladé dívky dnešní doby a to, jak by se asi oblékly, kdyby se dostaly do komnaty předchozích generací plné oblečení. Odkazům na historii tím pádem nechybí ani moderní nádech. 

Resort zaujme svými vyšívanými květy, červenými vysokými koženými rukavicemi a také tmavými retro páskami v pase. První část modelů se zbarvuje do červené, krémové a růžové, které vytváří naprosto harmonické spojení. Váš pohled zaručeně přitáhnou siluety, na něž se návrhářka soustředila v první řadě. Dokonale propracované sukně do A zdůrazňují nejen pas, ale souměrnost ženské postavy obecně. Jedinečně zdařilé spojení historie s moderní dobou... zajímavé, barevné pojetí, průřez nejrůznějšími materiály a statement náhrdelníky navrch.

Resort Alexander McQueen 2018 v nás asi ještě chvíli zůstane... 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram