Graduate Fashion SHOW EXI(S)T 2017

Graduate Fashion SHOW EXI(S)T 2017

Nově zrekonstruované prostory bývalé Baťovy továrny plné designových modelů začínajících českých návrhářů a jejich bakalářské a magisterské kolekce.

Za účasti médií, odborníků z oblasti módy, návštěvníků a za velké podpory týmu ADO v čele s art directorkou Vivien Babicovou a supervizorem akce Peterem Šagátem předvedli 17. června studenti ateliéru Design Oděvu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně premiéru svých závěrečných bakalářských a magisterských kolekcí.

Agáta Molčanová

Celou vizuální identitu vytvořil Libor Stuchlík, který je studentem ateliéru Grafický Design. O fotografii vizuálu a úvodní video se zátiším se postaral Alexander Bel, který fotografoval i během eventu. Fotografie z runwaye a backstage nafotil Tomáš Gál, dále pak Welin Nagyová a další fotografové jako shotby.us, David Drobný, Laura Kovanská, Marcela Očenášová, Boris Reichel, Julie Nikodýmová. 

Anežka Berecková

O vlasy modelek se postaral tým kadeřníků z Heroes Salon  a podobu make upu vytvořila Mischel Warenits. Hladký průběh celého dne od fittingů po show zajistil vedoucí backstage Jaroslav Gazda a hudbu na show speciálně na míru každé kolekci vytvořila Kristýna Coufalová. Projekci po celou dobu show tvořila Katarína Mydliarová, studentka prvního ročníku ADO a prostorové řešení měla na starost Barbora Babocká.

Gabriela Petrová

Premiéru bakalářských a magisterských kolekcí představili: Vivien Babicová, Anežka Berecková, Kristýna Coufalová, Roman Častulík, Valerie Kamererová, Lukáš Krnáč, Helena Pálková, Gabriela Petrová, Veronika Valušková, Miroslava Cucová, Ilona Fojtíková, Nikola Gurková, Katarína Chválová, Agáta Molčanová, Lucia Sládečková.

Helena Pálková

Ilona Fojtíková

Katarína Chválová

Kristýna Coufalová

Lucia Sládečková

Lukáš Krnáč

Miroslava Cucová

Nikola Gurková

Roman Častulík

Valerie Kamererová

Veronika Valušková

Vivien Babicová

 

 

RUNWAY - Tomáš Gál

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram