GREEN BEAUTY MARKET

GREEN BEAUTY MARKET

První BEAUTY trh nabídne jen skutečně přírodní, veganskou a ekologickou kosmetiku bez mutagenů, rakovinotvorných a hormonálně aktivních látek.

V České republice a především v Praze je stále více trhů a veletrhů na téma designu, módy, zdravého životního stylu či cestování. Přehled o netoxické péči o pleť a tělo však českému zákazníkovi chybí, i když se o to některé platformy snaží již několik let a média začala tuto problematiku více vnímat. Rozhodli jsme se situaci změnit a uspořádat první GREEN BEAUTY MARKET.

                  

Tržiště prvního marketu jen s čistě přírodní, veganskou a ekologickou kosmetikou se otevře pro odborníky (kosmetičky, kadeřníky, média a obchodní partnery) 11. 11. 2016 v 11:00 v jedinečném prostoru koupelnového showroomu Prague GalleryLaufen na Praze 2, I. P. Pavlova 5. Veřejnost je pak zvána na sobotu 12. 11. 2016 od 10:00 do 18:00.

11. 11. pro odborníky
Jelikož je v této problematice nutné především vzdělat odborníky, rozhodli jsme se vytvořit celodenní vzdělávací blok, který kosmetičky, kadeřníky aj. vtáhne do problematiky přírodní kosmetiky, ukáže jim principy výroby kosmetiky či možnosti anti-ageing stravování. Navíc jsme ale v podobě Dominiky Špačkové a Radima Anděla pozvali ty nejlepší specialisty na podnikání žen a prosperitu salonu tak, aby případní zájemci získali i kvalitní odborné rady pro tento nelehký podnikatelský čas.

12. 11. pro veřejnost
V sobotu v 10:00 se otevřou brány Prague GalleryLaufen i pro veřejnost. Po celý den budou v galerii probíhat přednášky a diskuze pro veřejnost na téma zdravé barvení vlasů, testování kosmetiky na zvířatech, certifikace přírodní kosmetiky, aromaterapie v péči o krásu, Bachova květová terapie apod. Akci bude moderovat Veronika Rážová, která se také stane její tváří v rámci kampaně „Pravá krása není dokonalá, pravá krása je přírodní.“

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram