S/S 15 Saint Laurent je plná barev, vzorů a nevšedních kombinací materiálů

S/S 15 Saint Laurent je plná barev, vzorů a nevšedních kombinací materiálů

Návrháři se opravdu vyřádili... Černé silonky, pánské kravaty a klobouky, krátké sukně a leské bundičky. Ale není toho už příliš?

 

Pro někoho kýč, pro jiného pravé umění. Na čem se ale shodneme je, že kolekce je opravdu různorodá, naplněna pánskými prvky i kousky stvořenými na párty až do rána.

 

Některé modelky nosily modely opravdu strohé. Patřily sem kraťoučké minisukně, leské bundičky i průsvitné topy bez podprsenek. Neformální atmosféra byla podkreslena i francouzskou hudbou, která směřovala na téma sexu. Návrháři do publika tak poslali jasnou zprávu o zaměření celé kolekce. Viděli jsme i šaty s hlubokými výstřihy a otrhané minikraťasy.

 

 

Saint Laurent se inspiroval v 60. i 70. letech 20. století a tento vliv se v kolekci znatelně projevil. Přehlídka byla bohatá na vzory- třešničky, hvězdičky, květiny i vojenské vzory. Kombinování těchto vzorů navzájem není vyjímkou. Vyjmenované vzory společně s koženými minikraťasy nebo sukněmi a prosvítajícími topy byly v podstatě hlavním vzorem celé kolekce

 

Celou kolekcí se proplétá vliv pánského stylu. Modelky nosily černé klobouky a kravaty. Představeny byly i kalhoty s vyšším pasem. Nikdy ale nevypadaly čistě pánsky. Kravaty totiž doplňovaly topy s výstřihy, klobouky se mimi jiné nosily společně s huňatou kožešinou.

 

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram