Hari Nef je novou tváří značky Mansur Gavriel

Hari Nef je novou tváří značky Mansur Gavriel

Možná, že o ní ještě hodně uslyšíme. První známější kampaň je totiž na světě. Mansur Gavriel pro podzimní kolekci zvolil modelku Hari Nef.

Mansur Gavriel lne k jednoduchým reklamním kampaním. Zakládá si na jedinečnosti vzorů, čistotě a hvězdných produktech. Vše pak působí hladce a upraveně, i když jde například o exotická zvířata.

Hari Nef je známá aktivistka v transsexuální komunitě a její hvězdná dráha pomalu ale jistě míří k výšinám. Poprvé se objevila na New Yorském módním týdnu v roce 2015 pod méně známými značkami, nyní ji má ve svém hledáčku ale již kde kdo. Spolupracovala rovněž se jmény, jako jsou Gucci a H & M. Nef je mimo jiné spisovatelkou a herečkou, portfolio má tedy široké a pro své trans aktivity je zajímavou rybou v módním rybníce. Tato spolupráce by mohla vynést vskutku  oboustranný úspěch.

Snímky z kampaně ohodnotila značka velice kladně: „Myslíme si, že Hari je velmi krásná, je skutečná a má velkou energii.“  O fotografie se postarala dvojčata Tanya a Zhenya Posternak a kompletní kampaň bude k vidění zhruba od poloviny června.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram