Harper’s Bazaar Charity - tradiční bazar značkového oblečení

Harper’s Bazaar Charity - tradiční bazar značkového oblečení

Na Slovanském ostrově v Praze se 1. listopadu uskutečnil již 11. ročník největšího charitativního bazaru s módním značkovým oblečením Harper’s Bazaar Charity, který každoročně organizují Barbara Nesvadbová a Olga Trčková a jejich Nadační fond Bazaar Charity.

Charitativního bazaru se zúčastnila řada významných osobností. Jitka Čvančarová s Pavlínou Saudkovou zaujaly své místo přímo u kasy. Kaira Herčíková převzala kontrolu nad sekcí českých designérů a celá akce byla organizována pod záštitou Magistrátu hl. města Prahy.

Na akci bylo možné zakoupit unikátní modely za minimální ceny. Kromě oblečení charitativní bazar nabídl také boty, kabelky a další módní doplňky od značek Hermès, Louis Vuitton, Dior, Dolce & Gabbana, Max Mara, Versace, Prada, Chanel, Jimmy Choo, Lanvin, Klára Nademlýnská, Liběna Rochová, Tatiana Kovaříková a dalších.

Na akci se letos podařila vybrat rekordní částka 1 001 001 Kč. Výtěžek poputuje, stejně jako v předešlých letech, do nadace Etincelle, poskytující pomoc mentálně handicapovaným dětem. Na základě obdržených žádostí letos nadační komise částku rozdělí konkrétním lidem. Věci, které se v průběhu akce nepodařilo prodat, Nadační fond Bazaar Charity věnuje do Sue Rider, takže budou dělat i dál dobro.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram