Harper’s Bazaar Charity 2015

Harper’s Bazaar Charity 2015

Ani letošní ročník charitativního projektu Harper’s Bazaar Charity, pořádaný Bárou Nesvadbovou a Olgou Dvořák by se neobešel bez stylových módních kousků.

Už je tomu celých jedenáct let, co se spisovatelka Bára Nesvadbová snaží pomáhat druhým, prostřednictvím unikátního projektu Harper’s Bazaar Charity o jehož existenci vás pravidelně informujeme. A jinak tomu není ani v letošním roce.

Vše, co jsme se o letošním ročníku charitativního bazaru Báry Nesvadbové a Olgy Dvořák dozvěděli, jsme vám sice nabídli v exkluzivním rozhovoru, který, jak pevně doufáme, byl i pro vás dostatečnou motivací a ochutnávkou toho, co vás v prostorách DSC Art DEPO na Václavském náměstí 11. listopadu 2015 čeká a nemine.

Nebyli bychom to ale my, abychom na místo v den konání Harper’s Bazaar Charity nedorazili s dostatečným předstihem a zvláště pak pro vás, kteří se třeba nemohli přijít osobně podívat, nezjišťovali další detaily. Nezastavilo nás ani všudypřítomné napětí a nervozita panující v zástupech dychtivých žen a dam, netrpělivě vyhlížejících svou příležitost jedinečného nákupu módních kousků světových značek za senzační ceny.

O to více příjemné ale bylo vřelé přivítání kompletního teamu, který se připravoval na úder 16:00 hodiny-H a nám se tak naskytl pohled na neuvěřitelně obsáhlou sbírku luxusního oblečení, bot, kabelek a módních doplňků, které budou v následujících dvou hodinách doslova rozebrány.

 

Značky jako Chanel, Yves Saint Laurent, Moschino, Louis Vuitton, PRADA, ESCADA, Dior nebo ZARA, Top Shop, Diesel, Replay, Calvin Klein a Tommy Hilfiger jsou zde absolutní samozřejmostí!

 

 

Již brzy vám přineseme informace o tom, jak byl letošní ročník Harper’s Bazaar Charity úspěšný a kolik peněz se dámám podařilo vybrat.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram