Harrods pod příkrovem sněhu a ledu

Harrods pod příkrovem sněhu a ledu

Ne že by snad jeden z nejluxusnějších a nejproslulejších obchodních domů světa uvízl pod ledovou krustou, to jen centrum světoznámých módních značek bystří naše smysly vydařenou kampaní. 

Jeden z nejluxusnějších a nejproslulejších obchodních domů na světě každým dnem uchvacuje tisícovky návštěvníků svou nejkomplexnější nabídkou módních trendů světoznámých značek, které v sobě ukrývají na tři stovky obchodů.

Harrods svou velikostí, která zaujímá úctyhodných 4,5 akru, je prakticky malým městem v centru velkoměsta, jehož návštěva by nikomu při cestě do Londýna rozhodně neměla uniknout. Člověk, jenž nenavštívil Harrods, jako by snad ani nebyl!

Vydejte se společně s námi na dobrodružnou cestu sněhem a ledem

Nás však legendární obchod nebývalých rozměrů současně zaujal i svou aktuální propagací v módní kampani, jejíž tváří se v roli polárního badatele či zkušeného mushera stal čínský supermodel Hao Yun Xiang, jež stanul před objektivem fotoaparátu Anderse Overgaarda, jak jinak než v kvalitním oblečení světoznámých značek jako Balenciaga, Ermenegildo Zegna, Dsquared2, Paul Smith, Burberry, Kenzo a mnoho dalších včetně Harrods of London.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram