Heidi Klum přivolává zpět léto ve své nové kampani

Heidi Klum přivolává zpět léto ve své nové kampani

Venku to sice na aktivní koupání v moři nevypadá, Hedi Klum nás však jistojistě navnadí na nejbližší horkou sezónu.

Přijde vám kampaň na nové plavky tak trošku mimo aktuální záběr vzhledem k tomu, že venku brzy vypuknou pravé podzimní plískanice? Možná se vám ale díky těmto fotkám podaří navnadit na malinko příznivější počasí.

V této kampani navíc modelka předvádí svou vlastní kolekci plavek. Kampaň je nafocena na pláži v Santa Monice v Kalifornii. Snímky jsou zalité sluncem. Modelka je na nich vyfocena v jednodílných plavkách i ve dvoudílných bikinách. Sprška slané vody, barevné plavky a sexy výrazy modelky působí fantasticky. Kdo by modelce hádal 44 let? Jen filtry použité na fotografiích nepůsobí úplně přirozeným dojmem, ty jsou dnes ale již takovým standardem, že se nad tím jen málokdo pozastaví.

Monochromatické vybarvení i barevnější vzory plavek navrhla Klum sama. „Jako kreativní designérka je mým největším cílem v plavkových trendech zajistit, aby skvěle padly, byly funkční a zábavné! Chtěla jsem, aby tyto tři body kampaň letošního roku odrážela. Miluji pocit horkého slunce na kůži a stříkající vodu,“ řekla modelka o kampani. Fotografie dostal na starosti fotograf Francesco Carrozzini. „Měla jsem čas konzultovat kampaň s mým přítelem Francescem Carrozzinim a výsledné fotky vyjadřují pocity Heidi Klum Swim.“

fashiongonerogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram