Herečka Dana Morávková nás nepřestává překvapovat

Herečka Dana Morávková nás nepřestává překvapovat

Také patříte k těm, kdo obdivují mladistvý vzhled herečky Dany Morávkové, která se opět zhostila role modelky? Zde najdete její tajnou zbraň na neúnavnou krásu!!!

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček, Dana Morávková, se letos již po několikáté zhostila role modelky a při té příležitosti prozradila i svou tajnou zbraň, jež stojí za její krásnou, zdravou pletí bez nedokonalostí a vrásek, jíž obdivují snad úplně všichni.

Jak o Daně dobře víme, svou tvář nepropůjčuje ledajakým produktům, nýbrž svou tváří a jménem podporuje jen ty projekty a značky, ve které skutečně věří a ví o nich, že fungují, tak jak mají.

I proto se pro americkou značku, jejíž je tváří zde v České republice, odhodlala nafotit kalendář, který odhaluje její nové herecké polohy, ale především krásu a dokonale pěstěnou pleť.

  

Herečka Dana Morávková je v nové kampani zatraceně sexy a snímky, kde Daně jistě závidí vzhled i kdejaká dvacátnice, nádherně zobrazují výsledek profesionální a svědomité péče.

 

Rozhodně není veřejným tajemstvím, že kosmetika Pevonia Botanica patří k hereččiným oblíbencům v péči o pleť, ovšem k absolutní dokonalosti jí napomáhají i základní návyky, bez kterých by péče nebyla kompletní.

„ Za nutnost považuji dokonalé odličování, protože moje pleť si „užívá“ spousty líčení při natáčení i v divadle. Jsem přesvědčená, že ranní a večerní čištění je pro pleť velmi důležité,“ říká herečka, která nám také odhalila, co nesmí chybět v její kosmetické výbavě.

Dana používá denní i noční krémy, různé masky a speciální krém kolem očí. Dále zdůrazňuje, že při péči o pleť je důležité používat přípravky pro náš typ pleti a střídat výrobky na hydrataci a výživu je naprosto nezbytné. „Snažím se chodit pravidelně jednou za měsíc na kosmetiku. Ráda si dopřeji i ošetření těla. Na omlazující zábal z tropického ovoce, který hydratuje, vyhlazuje vrásky a vyživuje, nedám dopustit,“ dodává herečka, aby byl návod na perfektní vzhled kompletní.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram