Herečka Zoë Kravitz v nové vánoční kampani Tiffany & Co.

Herečka Zoë Kravitz v nové vánoční kampani Tiffany & Co.

Americká společnost prodávající šperky Tiffany & Co. představila novou prázdninovou kampaň s názvem 'Believe In Dreams'. Hlavní roli ztvárnila americká herečka Zoë Kravitz. 

Po úspěšné jarní kampani v hlavní roli s herečkou Elle Fanning přichází Tiffany & Co. s dalším reklamním spotem s podtitulem 'Believe In Dreams'. Tentokrát se jedná o prázdninovou kampaň v hlavní roli s americkou herečkou a zpěvačkou Zoë Kravitz. Kromě ní se ve videu objevila také britská topmodelka Naomi Campbell a modelky Xiao Wen Ju, Karen Elson a Maye Muska. 

Kampaň představila množství nových luxusních šperků čítající prsteny, náhrdelníky a náramky. „Spot jsme natáčeli přes noc v obchodě Tiffany and Co., což byla velmi zajímavá zkušenost. Bylo to, jako kdybychom znovu byli dětmi v obchodě plném hraček po zavíračce,” sdělila Zoë Kravitz o natáčení v New Yorku na Páté Avanue. Krátké video připomínající film Alenka v říši divů natočil filmař Mark Romanek, který režíroval například videoklipy z alba Lemonade od zpěvačky Beyoncé.

Podivejte se na celé video v hlavní roli se Zoë Kravitz níže.