Herní tituly pro nové Apple modely představil „týpek s šálou“

Herní tituly pro nové Apple modely představil „týpek s šálou“

Premiéra nových produktů Apple a zvláště pak herních titulů se díky ošálenému muži stala okamžitě hitem internetu.

To, že každoroční prezentace nových produktů společnosti Apple budí velkou pozornosti u široké veřejnosti včetně skalních fanoušků firmy, ale i jejich odpůrců, kteří upřednostňují Android, není nic až tak neobvyklého. Americké impérium si už dokonce mohlo zvyknout i na tradiční snůšku vtipů, které se snáší na jejich adresu.

A ani letos tomu nebylo jinak. Nejrůznější vtipy ze strany početné fanouškovské základny Android tu prostě byly, jsou a budou, ale „vtipy stranou“. Největším hitem internetu se při letošní premiéře nového iPhone 6 a Apple Watch stal ošálený muž Scarf guy, neboli Týpek s šálou, který médiím a potažmo celému světu představil nové herní tituly pro právě uvedené modely Apple.

Ty však Scarf guy podle posledních reakcí na internetu absolutně zastínil, díky prostému avšak velice efektnímu módnímu doplňku, který zcela evidentně nepatří pouze do ulic prostoupených chladným počasím, ale šála je s určitostí plnohodnotným doplňkem jako kravata a můžete o ni obohatit svůj formální i neformální outfit.

 

Týpek s šálou svým vytříbeným vkusem a znalostí nejen v oblasti technologie ale i módy, rozpoutal obrovský zájem ze strany široké veřejnosti a bouřlivé debaty na sebe nenechaly dlouho čekat. Velké ovace Scarf guy sklidil i od populárního zpěváka Lennyho Kravitze, který napsal na Twitter, že je to roztomilé. K dnešnímu dni se dokonce spekuluje o dostupnosti oné šály v několika barevných variantách, stejně tak jako je tomu v případě nového iPhonu.

Když se daří tak se daří aneb jak to může vypadat,
když se věci dělají pořádně.

 

 

Za nás můžeme s klidem říct, že skutečně netušíme, jak to s touto konkrétní šálou dopadne, ale naštěstí je na trhu velký výběr jiných a mnohdy nápaditějších šál pro muže, které jejich módní tužby v souladu s aktuálními trendy zasytí.  

 

Zdroj: buzzfeed, twitter

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram