Hitem léta jsou drdoly učesané nakřivo! Seznamte se s vlasovými doplňky, které tento jednoduchý účes ještě pozvednou

Hitem léta jsou drdoly učesané nakřivo! Seznamte se s vlasovými doplňky, které tento jednoduchý účes ještě pozvednou

Vstát, vlasy zamotat a upevnit gumičkou. Tak by mohl vypadat rychlý ranní rituál, pokud nemáte příliš času, pokud je horko nebo se vám jednoduše nechce trávit více času se svými vlasy a jakýmkoliv účesem. Jak snadno a rychle drdol doplnit, aby působil sofistikovaně a naprosto precizně?

zdroj: pinterest.com

Existuje spoustu vlasových doplňků, které nám dříve či později bez ladu a skladu leží v šuplíku mezi gumičkami a sponkami a které moc často nepoužíváme. Tyhle doplňky jsou však jiné, budou vás bavit, budou váš drdol dělat objemnějším, zajímavějším a nejedna žena se po vás ohlédne. A nebojte, svou parádu uděláte i před muži, protože i to málo času, které věnujete ráno svým vlasům, bude působit jako naprosto promyšlený krok. A o to nám jde při úspoře času zejména, co myslíte?

Mašle do vlasů

V tomto případě byste měla mít husté a delší kadeře nebo si pomozte s falešnými drdůlky, které přidají na objemu. Důležité je, aby byl drdol vysoko posazený a obepínala ho krásná velká mašle.

zdroj: pinterest.com

 

Náramky nejenom na ruce

Může se to zdát jako netradiční vlasový doplněk, ale pokud se vám podaří sladit náramky i váš drdol, bude z vás sálat neskutečný šmrnc. Nezapomeňte drdol pořádně utáhnout a upravit tak, aby se do něj nemotaly vlasy, základem je, aby vám byl účes maximálně pohodlný.

zdroj: pinterest.com

 

Čelenka na parádu

Určitě jste už zahlédla ženy, které při sportování volí jednoduchý drdol s bavlněnou čelenkou na čele. Nejenom z praktického hlediska se takové čelenky vyplatí mít. Pro volnočasové outfity jsou perfektním řešením.

 

zdroj: pinterest.com

 

Hřebínek do vlasů na sto způsobů

Existuje jich opravdu nespočet, tenhle vám snadno a rychle udělá z drdolu nevšední účes! Stačí hřebínek posadit pod drdol a máte hotovo. A že je drdol trošku nakřivo? To je jedině dobře! Letošní léto jsou IN drdoly, které nejsou na milimetr přesně uprostřed hlavy.

zdroj: pinterest.com

 

Okrasné sponky

Doplňky tohoto typu jsou na první pohled okouzlující. A nemusíte jít zrovna na oficiální oslavu nebo svatbu. Něžnou sponku si můžete do vlasů dát kdykoliv, když se vám bude chtít vzít si jemné letní šaty a proplout si novým dnem jako královna...

zdroj: pinterest.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram