Hlasování o Vaši Česko-Slovenskou MISS 2015 odstartováno!

Hlasování o Vaši Česko-Slovenskou MISS 2015 odstartováno!

Právě odstartovalo hlasování o MISS SYMPATIE, o níž rozhodnou jen a pouze vaše hlasy. Tak neváhejte a zvolte svou královnu krásy.

Síly jsou přesně rozloženy. Pětice Češek a pětice Slovenek směle kráčí do finále soutěže krásy Česko-Slovenská MISS 2015, kde se už 3. 10. 2015 utkají o vysněný titul skýtající úspěch a slávu ve světě modelingu.

Celým večerem na téma James Bond v prostorách plzeňského Parkhotelu vás provede zkušený moderátor Míra Hejda, po jehož boku stane Andrea Verešová, která si přizvala i speciálního hosta Václava Noida Bártu.

A přestože o vítězce ve finále rozhodne odborná porota, tu svou vítězku si můžete zvolit i vy sami. Hlasování o Vaši Česko-Slovenskou MISS 2015 je odstartováno! Jediné, co byste měli pro podporu své favoritky učinit, je zaslat hlas prostřednictvím SMS, který nakonec rozhodne o právoplatné majitelce titulu MISS SYMPATIE.

Takže je to jen na vás, milí čtenáři. Pro vaše jednodušší rozhodování jsme připravili fotogalerii všech finalistek, které pro vás natočily i krátké medailonky. Ty vám napoví mnohem víc.