Hlavní vlasové trendy podzimu 2016

Hlavní vlasové trendy podzimu 2016

Letošní podzim budete vídat hlavní tři vlasové trendy. Pojďte se na ně připravit, a nebo se rovnou také objednejte ke kadeřnici... 

1. OFINA

Ofiny získávají zpátky na popularitě. Nemusíte si hned nechávat dělat ofinu podle Kleopatry, bohatě postačí zkrácení pár pramínků. Nejležérněji vypadá ofina, která pomalu odrůstá, ale není zrovna nejpraktičtější. Proto necháme plně na vás, pro jakou se rozhodnete. 

2. ROZCUCHANÉ VLASY

Velmi dobře dosáhnete rozcuchaného účesu, když si necháte vaším kadeřníkem vlasy pořádně prostříhat. Ale moderní kadeřnictví se snaží od této metody ustupovat, protože sice to vašim vlasům odlehčí, ale je to ve skutečnosti zbytečný zásah. Proto se můžete této vize klidně vzdát a vsadit na nečesání vlasů po ránu. Plus je rozcuchejte ještě více a přelakujte. Nic víc. Nic míň. Máte hotovo. 

3. BOB

Že krátká mikáda a boby letí, to už jsou zhruba tak tři sezóny. Aktuálně nejvíce zabodujete s takzvaným strukturovaným bobem, což jsou krátké vlasy, které trochu natočíte a vymodelujete žehličkou. Oblíbená je také kombinace s ombré, která když je kvalitně udělána, vypadá na krátkých vlasech parádně. 

pinterest.com;  bustle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram