Hledá se Kadeřník roku!

Hledá se Kadeřník roku!

Do právě probíhající soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards neboli Kadeřník roku se hlásí kadeřníci z různých koutů České republiky i Slovenska. Kdo si ale odnese onen titul a získá pomyslného kadeřnického Oskara?

Mezinárodně uznávaná soutěž Kadeřník roku neboli Czech and Slovak Haidressing Awards otevřela další ročník, ve kterém rozdá celkem čtrnáct ocenění. Z toho třináct v jednotlivých kategoriích, které doplní onen pomyslný kadeřnický Oscar, titul Kadeřník roku.

Zcela nezávislé prestižní soutěže se může zúčastnit každý kadeřník z České republiky a Slovenska bez ohledu na značku, s kterou spolupracuje. Skutečně každý tak může kráčet ve šlépějích úspěchu, kterého například v minulém roce dosáhl Jan Balcařík ze studií Bomton, jenž v uplynulém ročníku slavil úspěch se svou pánskou kolekcí.

 

Soutěž organizovaná společností Schwarzkopf Professional má naprosto anonymní systém hodnocení, který probíhá na základě zaslaných fotografií. Všechny soutěžní kolekce a jednotlivé fotografie jsou označené pouze anonymními kódy a mezinárodní porota tak hodnotí kadeřnickou práci bez znalosti autora, který kolekci vytvořil.

 

Chcete-li i vy zkusit své štěstí, přihlášky s ukázkami své tvorby můžete do soutěže posílat do 31. prosince 2015. Pro více informací navštivte webové stránky hdainfo.eu. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram