H&M nabízí na léto rozsáhlou kolekci stylových pánských plavek

H&M nabízí na léto rozsáhlou kolekci stylových pánských plavek

Z široké nabídky pánských plavek si pro letošní sezónu vybere ty své snad každý muž. Aťuž upřednostňujete klasické černé trenýrky po kolena nebo kratší střihy s tropickými vzory - H&M má vše!

Jako každý rok i tento je letní nabídka řetězce H&M opravdu rozsáhlá. Pánové si občas stěžují, že dámské kolekce jsou mnohem širší a obsahují nejen více jednotlivého oblečení, ale jsou pestřejší a nápaditější. A proto si myslím, že plavková kolekce letošního léta tuto domněnku v klidu vyvrátí. Kolekce čítá přes 40 modelů a to už je slušný výběr, co říkáte? 

Vybírat můžete nejen z nejrůznějších vzorů a barevných provedení, ale i odlišných délek. Co se týče toho nejvýraznjěšího - barev je v letošní kolekce opravdu nespočet. Toužíte po klasické černé či šedé? Nechcete úplnou klasiku, ale zároveň ani žádnou divočinu a tak upřednostňujete kostkovaný vzor a tmavě modrou? Nebo chcete opravdu extra plavky, ve kterých se blýsknete? H&M vyhoví všem.

A vzhledem k tomu, že s prvními dvěma kategoriemi ani v jiných obchodech nebývá problém, H&M se zaměřilo spíše na extravaganci. Tu nositelnou, abychom si rozuměli. Přišlo se zajímavými variacemi jindy obyčejných proužků, potisky tropických květů i elegantními drobnými vzory. 

TIP REDAKCE: Na hm.cz právě probíhá akční nabídka na pánské plavky! A jsou mezi nimi i ty nejlepší modely!

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram