H&M představilo sportovní kolekci spojenou s aktuálními módními trendy

H&M představilo sportovní kolekci spojenou s aktuálními módními trendy

Kolekce je rozdělná na podkolekce určené na jednotlivé sporty. H&M nabízí nepřeberné množství sportovních tílek, triček i podprsenek, ale najdete zde i ostatní nezbytnosti na cvičení.

První část s názvem GO ATHLETIC obsahuje především jednoduchá funkční trička. Nečekejte dokonalé funkční technologie, jako je to u čistě sportovních značek. H&M se spíše zaměřilo na příjemný vzhled, který při sportu jistě hraje svou roli. Trika i tílka jsou víceméně jednobarevná s metalickými odlesky. Zajímavý vzhled mají i legíny. Oblečení v kolekci určené na běh více obepíná tělo, obsahuje také větší množství materiálu, který dokáže rychle vstřebat pot. 

  

Podkolekce s názvem BODYMIND je plná jednoduchých kousků, které jsou určeny více na relaxaci než k těžkému a náročnému cvičení. Objevuje se zde trend žíhané barvy - nejčastěji šedé nebo růžové. Oba odstíny ve vzájemné kombinaci vypadají opravdu žensky. Najdete zde tenkou mikinu i dlouhé kalhoty, zároveň ale nechybí designové provedení sportovních podprsenek. 

  

Něčím specifickým je pak čistě outdoorová kolekce. Je ideální volbou pro všechny ženy, kterým se příčí často nevzhledné provedení bund a sportovních kalhot od sportovních značek. Design je samozřejmě na prvním místě, zároveň je ale oblečení plně funkční, vykazuje známky kvality provedení a nemusíte se bát ani zimy, deště nebo silného větru. Vybrat si můžete mezi zateplenými šusťákovými vestami, flísovými mikinami nebo teplými outdoorovými kalhoty. 

  

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram