H&M SPOLUPRACUJE S MÓDNÍ IKONOU IRIS APFEL K OSLAVĚ 100 LET ŽIVOTA PLNÉHO STYLU A INSPIRACE

H&M SPOLUPRACUJE S MÓDNÍ IKONOU IRIS APFEL K OSLAVĚ 100 LET ŽIVOTA PLNÉHO STYLU A INSPIRACE

Inspirativní žena Iris Apfel je na žebříčku popularity již celá desetiletí. Nyní se přidala ke značce H&M, aby vytvořily jedinečnou kolekci.

Iris Apfel / foto: Ruven Afandor pro H&M

Značka H&M pro příležitost Iris stých narozenin zorganizovala velkolepou oslavu, která se konala na New York Fashion Weeku 2021. Kolekce Iris Apfel x H&M vzdává poctu jejímu jedinečnému stylu a bude k dispozici ve vybraných obchodech H&M a online začátkem roku 2022.

Iris je podnikatelka, dekoratérka interiérů, módní návrhářka a ikona stylu, známá svým výjimečným stylem, divokou individualitou a odvážnými módními kreacemi. Iris zastává názor, že styl a inspirace mohou pocházet odkudkoli a od kohokoli, bez ohledu na cenu.

 

Iris Apfel / foto: Ruven Afandor pro H&M

Značku H&M ke spolupráci inspiroval Iris výstřední styl a silný vliv na módní komunitu. Po dobu 100 let Iris inspirovala lidi k vytváření, oslavování a přijímání jejich vlastního osobního stylu a i nadále je průkopníkem v módním průmyslu. Její barevné kombinace a odvážné doplňky jsou fascinující po celá desetiletí – ztělesňuje to, co znamená být skutečnou ikonou odvážného vkusu.

Kolekce Iris Apfel x H&M, inspirovaná poutavým stylem Iris a jejím jedinečným vkusem, nabídne širokou škálu produktů. Najdete zde nejenom oblečení ale také originální doplňky. Všechny kousky budou odrážet odvážný smysl Iris pro styl a nezávislost.

 

 

Mezi klíčové kousky kolekce patří barevné sety, květinové obleky, víceřadé volánové šaty a zářivě potištěné šaty velmi zajímavých střihů. Ty můžete doladit řadou originálních a stylových šperků a doplňků. Kolekce má všechny prvky typického looku Iris – opulentnost a vrstvení kousků či originální potisky ze světa rostlin, zvířat a pokladů z jiného světa.

Všechny materiály použité v této kolekci jsou recyklovány nebo získávány udržitelnějším způsobem a každý kousek oblečení či doplněk byly vyrobeny s ohledem na cirkularitu.

“Myslím, že značka H&M je báječná a je naprostým průkopníkem ve svém oboru - což miluji! Já taky dělám high fashion za dostupné ceny, což H&M zvládá naprosto famózně!”Iris Apfel.

Iris Apfel / foto: Ruven Afandor pro H&M

“Iris ztělesňuje osobitý a jedinečný styl - styl, který je jak nádherně okázalý a eklektický a zároveň zcela nestárnoucí. Ukazuje, o čem móda vskutku je – je to způsob, jak vyjádřit sebe samého, kdo jste nebo chcete být a zároveň se při tom bavit. Iris je ve všem, co dělá, neskutečně inspirující!” Ann-Sofie Johansson, Kreativní poradkyně H&M.

Iris Apfel / foto: Ruven Afandor pro H&M

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram