HODINOVÝ MANŽEL – MUŽ, KTERÝ POMŮŽE S BYDLENÍM

HODINOVÝ MANŽEL – MUŽ, KTERÝ POMŮŽE S BYDLENÍM

Kape vám vodovodní kohoutek? Vaše kuchyň by nutně potřebovala vymalovat? Ráda byste zrekonstruovala balkón nebo vás trápí protékající záchod? Pro hodinového manžela to není problém.

Šikovný muž Petr Křovina vám s tím vším dokáže pomoci a ještě k tomu je milý, přátelský a slušný. Manuální práce se nebojí, však si na ní založil také vlastní podnikání. V začátku mu hodně pomohl jeho kamarád, který s profesí hodinového manžela skončil a tak panu Křovinovi přenechal webové stránky a klientelu, takže se mohl rovnou pustit do práce.

Mám zákazníky, kteří se vracejí, a to je potvrzením dobře odvedené práce. Normálně mám diář plný na 14 dní dopředu, ale když se stane nějaká havárie, umím být v mnoha případech flexibilní. Kolikrát ještě v deset hodin večer vyřizuji objednávky. Ale nevadí mi to, nedokázal bych ve čtyři skončit, když není hotovo,“ říká o své práci Šikovný muž.

Petr Křovina zastane mnoho profesí v jednom – od oprav plynu, truhláře, instalatéra, malíře, zedníka či podlaháře. Na všechny opravy, nebo jen drobné zásahy v domácnosti, na které si třeba žena netroufne sama, může hodinového manžela pozvat. Neohrnuje nos ani nad drobnostmi jako je ťuknutí hřebíčků do zdi nebo vyčištění odpadu. Právě ženská klientela volá panu Křovinovi nejvíce, ale přibývá i mužských zákazníků. „Na některé opravy je potřeba spousta nářadí, a i když by to normální muž zvládnul, než by si opatřil vše potřebné, je rychlejší a ve výsledku i levnější zavolat mně. Většinou trávím u klientů okolo dvou hodin – prohlédnu si, co je potřeba udělat, nakoupím si materiál a pak to dám co nejrychleji do pořádku.“ Hodinový manžel také podotýká, že se ze zásady nenechává majiteli hostit a rozhodně není zástupcem typického řemeslníka, který prosedí více, než propracuje, a k tomu padne několik lahví piva.

Největší odměnou jsou mi krásná slova spokojených zákazníků. To je víc než peníze. Jednou si mě domů pozvala paní a stále mě úkolovala dál a dál. Začal jsem u vrtání poliček, pak se přesunul k přivrtání obrazů a výměně vypínače. Nakonec mi povídá: „Chlape, kde jste byl celý můj život?“ směje se Petr Křovina. Slovní ocenění je pro Šikovného muže vždy tím nejlepším, čeho se mu může dostat.  

sikovnymuz.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram