Hodnoty, které sdíleli Cara Delevingne a Karl Lagerfeld, odráží kolekce CARA LOVES KARL

Hodnoty, které sdíleli Cara Delevingne a Karl Lagerfeld, odráží kolekce CARA LOVES KARL

Pouto mezi zesnulým návrhářem Karlem Lagerfeldem a modelkou Carou Delevingne je ztělesněno v řadě kolekcí. I tentokrát se Cara dívá do budoucnosti v kampani, která vznikla k udržitelné a bezpohlavní kolekci.

foto: se svolením Karl Lagerfeld

Blondýnka, která je poslední dny v médiích kvůli spekulacím, zda je v pořádku, protože byla zachycena v Los Angeles značně zanedbaná a neovládající všechny pohyby svého těla, jak uvedl magazín Super.cz, zastupuje v této kampani samotnou eleganci s krátkým bobem na futuristickém pozadí.

Důraz na krejčovství prolíná celou genderově neutrální kolekci, která zahrnuje smokingové blejzry, obleky a vestičky. V kolekci pak najdeme i základní svršky jako bílé košile, džínové kousky a trička s potisky log značky. Cara Delevingne navrhla kolekci ve velikostech od XXS až po XXL, aby byla dostupná opravdu všem.

„Jsem tak hrdá na kolekci, kterou jsem vytvořila společně s neuvěřitelně talentovaným týmem KARL LAGERFELD,“ říká Cara Delevingne. „Karl byl a stále je nesmírně důležitý vlivem v mém životě a je mi ctí, že jsem tuto kolekci vytvořila pod jeho jménem. Věřím, že Karl by byl velmi hrdý na udržitelný a bezpohlavní směr, kterým jsme se vydali, a ráda si představuji, že by některé kousky nosil i on sám. Nemůžu se dočkat, až uvidím, jak lidé nosí kolekci, kterou jsme vytvořili."

foto: se svolením Karl Lagerfeld

Řada Cara Loves Karl obsahuje také mnoho doplňků jako brašnu, kulichy, opasky a náprsní tašku z recyklovaného nylonu a organické bavlny. Kolekce bude v následujících týdnech k vidění v patnácti pop-up obchodech a již nyní je možné ji zakoupit v buticích Karl Lagerfeld i na jeho e-shopu.

 „Je jedinečné vidět lásku, kterou k sobě Karl a Cara chovali a pouto důvěry, které mezi nimi vzniklo,“ říká Pier Paolo Righi, generální ředitel společnosti KARL LAGERFELD. „Je to naše dosud nejvýznamnější spolupráce a zahrnuje hodnoty, které Karl a Cara společně sdíleli – zejména odvahu být svým skutečným já. Je pro nás smysluplné, že odráží hodnoty v srdci naší značky se zaměřením na udržitelnost, kreativní vyprávění a sebevyjádření.“

Více fotografií z kampaně omrkněte v naší galerii.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram