Horké trendy svatebních bot pro rok 2014

Horké trendy svatebních bot pro rok 2014

Svatební šaty jsou pro nevěstu velmi důležité a boty stejně tak. Svatební boty by měly elegantně doplňovat a podtrhovat krásu nevěsty, měly by být obdivovány.

O svatební den se chce každá z nás cítit jako Popelka, obléknout snové šaty a obout nádherné střevíčky. Ty by měly nejen perfektně ladit s šaty, ale měly by být také nadmíru pohodlné. Proto je třeba dát si s výběrem těch pravých opravdu záležet.

Mezi letošními horkými trendy najdete klasické elegantní lodičky v bílé, stříbrné a zlaté. Romantické sandálky na vysokém podpatku s originálními nekonvenčními liniemi a háčkované či krajkové baleríny.

Největším trendem jsou však boty plné jiskřivého třpytu. Do popředí se také stále více dostávají výrazné barvy jako je modrá, rudá a její kombinace s bílou, či zvířecí motivy.

Předními návrháři svatebních bot, kteří udávají letošní trendy, jsou Jimmy Choo a Christian Laboutin. Jejich kolekce jsou plné asymetrie, jsou zářivé, hravé i romantické.

Jimmy Choo v nové kolekci svatebních bot využívá stejně jako Christian Louboutin spojení krajky a kůže. Zajímavé linie zdobí krystaly. V kolekci převládá bílá barva spolu s odstínem růžového zlata. Doplňují je třpytivé boty na vysokých podpatcích v měděné a stříbrné. Nechybí také lodičky na zlaté platformě.

Christian Louboutin vytvořil kolekci plnou lesku a elegance. Jeho lodičky ručně osázené krystaly Swarovski se nepřestanou třpytit ani ve tmě. Poskytnou vám skutečný svatební glanc v ocelové a růžové barvě.

Lehce extravagantně však působí v barvě mořské laguny. Tyto a další lodičky výrazných barev z kolekce svatebních bot spíše uchvátí odvážnější nevěsty, které sledují nejaktuálnější trendy.

Úžas ve vás jistě také vzbudí svatební boty značky Loriblu. V této kolekci si vybere snad každá nevěsta. Každý kus má své kouzlo především v detailech. Smyslné linie jsou osázeny průzračnými krystaly.

Naprosto famózně působí také rafinované spojení kůže, krajky, saténu a krystalů Swarovski. Chcete-li o svatební den nazout neotřelou eleganci Loriblu, je to to pravé. Vaše nožky obepnou nejrůznější květy a romantická krajka, jako v pohádce.

Trošku více extravagance, kterou stojí za to ukázat, představila ve své naprosto originální svatební kolekci obuvi Charlotte Olympia. Kromě kombinace rudé a bílé nechybí také leopardí vzory a motiv srdce.

Trend extravagantních a zářivých bot jde ruku v ruce s krátkými svatebními šaty, aby vynikly právě oslnivé svatební boty.

Loriblu a Charlotte Olympia vyjdou vstříc i těm, kteří netouží zrovna po vysokých podpatcích, nebo hledají boty bez podpatku, v kterých si během dlouhého dne příjemně a pohodlně oddychnou.

Zdroj: christianlouboutin, jimmychoo, loriblu, charlotteolympia

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram