Hot or Not? Kombinování materiálů i vzorů, nad kterým zůstává rozum stát

Hot or Not? Kombinování materiálů i vzorů, nad kterým zůstává rozum stát

Možná se vám aktuální trendy líbí, možná je nemůžete vystát. Jedno je ale jasné - pantofle místo podpatků, dětské potisky i kombinování jindy neslučitelných materiálů je z pohledu historie nepochopitelné.

Proč se uchylujeme k "ošklivým" trendům?

Pravdou je, že móda se opakuje kolem dokola a co z příchozích trendů dělá trendy aktuální, je především druh materiálu nebo nový vzor. Proč se ale stává hitem nesourodé oblečení?

Jsou obdivováni lidé, kteří se nebojí přijít z něčím novým. Experimetují ale tak moc, že jedna skupina lidí je miluje, druhá jejich způsob oblékání nenávidí. Na jakou stranu se přidáte vy?

 

A o jaké trendy že se jedná? Patří sem např. gumové pantofle, které normálně lidé nosí k bazénu. Dnes je slečny doplňují širokými kalhoty, pouzdrovými sukněmi a obouvají je i k úplně normálním outfitům. Vyjímkou nejsou ani páskové sandálky na podpatku společně se značkovými ponožkami. 

 

Zároveň ženy po celém světě kombinují dohromady nesourodé vzory a zvláštní materiály. Často můžeme vidět sportovní šortky i tílka v neonových barvách, kombinované s kovovými náhrdelníky, spoustou náramků a jehlovými podpatky. Podstata toho trendu spočívá v kombinaci sportovních a elegantních kousků zároveň. 

 

Co na představené "trendy" říkáte vy? Inspirují vás nebo se raději budete držet více při zemi?

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram