Hvězdně obsazená vánoční kampaň Burberry 2015

Hvězdně obsazená vánoční kampaň Burberry 2015

Pro navození dokonalé vánoční nálady, zde nemůže chybět ani hvězdné obsazení samotnými herci debutového snímku počínaje a osobnostmi módního průmyslu konče.

Je to už neuvěřitelných patnáct let, kdy světlo světa poprvé spatřil snímek Billy Elliot, jenž bezpochyby patří mezi nejúspěšnější počiny v historii britské kinematografie. I proto se záhy dočkal své divadelní adaptace Billy Elliot the Musical, která pronikla až na samotnou Broadway.

Dojemný příběh jedenáctiletého chlapce ale neinspiroval pouze divadelní tvůrce v čele s géniem Eltona Johna, který si vzal na starost muzikálovou hudbu a nově oslovil i módní průmysl. Hold Billy Elliotovi v roce 2015 vzdává světově uznávaná britská značka Burberry a to prostřednictvím vánoční kampaně, jejíž předlohou se stala taneční tématika filmu pyšnícího se nominací na tři Oscary.

Pro navození dokonalé vánoční nálady zde nemůže chybět ani hvězdné obsazení samotnými herci debutového snímku počínaje, a osobnostmi módního průmyslu konče. Za zmínku rozhodně stojí představitelka učitelky tance Sandry Wilkinson herečka Julie Walters či sám Elton John.

 

Mezi dalšími účinkujícími ale poznáme i komediálního herce Jamese Cordena, herečku Michelle Dockery nebo hudebníky Jamese Baye a George Ezru. Známé tváře modelingu pak vyplnily Naomi Campbell a Rosie Huntington-Whiteley, stejně tak jako Rosienin mladší bratr Toby, který v řadách Burberry oslavil svou premiéru. Kdo však pro britskou módní značku není žádným nováčkem, je potomek svých slavných rodičů Davida a Victorie, Romeo Beckham.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram