Hvězdné tváře Stevena Kleina

Hvězdné tváře Stevena Kleina

EQUINOX zná recept na dokonalé postavy, Steven Klein zas jejich majitele, které zachytil v provokativní, přesto inspirativní kampani "Commit to Something". 

V uplynulém roce před objektivem světově uznávaného fotografa celebrit Stevena Kleina stanula třeba Gisele Bündchen pro Balenciaga, skupina předních modelek v party busu Alexandra Wanga nebo Rihanna, která se stala součástí honosné kampaně Dior uprostřed Versailles.

Všichni pak v oslnivých kampaních prezentovali módní trendy značek světové úrovně, jejich couture modely a blyštivé šperky. Tentokrát je vše jinak. S příchodem nového roku Steven Klein sice opět fotografuje známé tváře, Lydia Hearst, dcera slavnějšího otce Bianca Van Damme či Alan Jouban však pro tentokrát na módní trendy vrhají své stíny.

 

Hlavní roli zde totiž hrají jejich skvělá, jako na míru šitá těla, která Steven Klein fotografoval do jeho letos první kampaně, jež má lidi vyburcovat ke změně, na jejímž začátku může stát i lepší životospráva a formování postavy k dokonalosti, tak jak to umí právě i v newyorském fitness klubu EQUINOX.

 

Rozhodnutí, zdali se i vy, zavážete ke změně, pokud jste už tak neučinili prostřednictvím starých známých novoročních předsevzetí, je jen a jen na vás. Faktem ale zůstává, že kampaň "Commit to Something" Stevena Kleina pro EQUINOX může být minimálně skvělou inspirací.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram