Hvězdný styl Blake Lively

Hvězdný styl Blake Lively

Blake Lively je jednou z nejlépe oblékaných hereček současnosti. V čem tkví kouzlo jejího stylu?

Blake Lively je jednou z hereček, která se výrazných outfitů rozhodně nebojí, a tak ji na ulici i společenských akcích vídáme v úžasných modelech. Na popularitě jí přidal populární seriál Gossip Girl, kde představovala trendsetterku Serenu van der Woodsen. Že by tvůrci seriálu sáhli po ženě, která je přirozeně stylová i mimo filmové kamery? My jsme přesvědčeni, že určitě!

MINI DÉLKY

Blake má ve velké oblibě krátké šaty, sukně a kraťasy. Není se čemu divit, má nádherné nohy, které si o podobné kousky doslova říkají. Rozhodně bychom považovali za hřích, kdyby je stále jen schovávala. Pokud se na mini délky cítíte, tak hrdě do nich. Pokud se bojíte, že budete vypadat příliš vulgárně, zahalte horní část těla a nechte vyniknout jen nohy. 

BASIC OUTFIT V ZÁKLADNÍCH BARVÁCH

I Blake Lively ví, že k sestavení jednoduchého stylového outfit není potřeba žádné magie. Často ji tak můžeme vidět v základních barevných kombinacích černé a bílé, které popřípadě doplňuje béžovou nebo hnědou. Vyzkoušejte i vy celo-černý outfit doplněný hnědou koženou bundou nebo klasickou černobílou kombinaci. Zde si jen dejte pozor na dodržení proporcí, pokud potřebujete zakrýt bříško, zbytečně se neoblíkejte do bílé, zvolte naopak černou, která vás opticky zeštíhlí.

KABÁT JAKO ŠATY

Ve velké oblibě má také kabáty, kterých má velkou spoustu a nosí je různými způsoby. Často ji můžeme vidět v kabátu v délce do půlky stehen a s podpatky. To vytváří efekt, jako kdyby měla pouze kabát, který zároveň slouží jako šaty. Maximálně efektivní! Pokud byste chtěly vytvořit podobný outfit, ale je to na vás moc odvážné, podpatky vyměňte za mokasíny a na holé nohy natáhněte punčochy!

 OD HLAVY AŽ K PATĚ

Ne nadarmo se říká, že mají jednobarevné outfity něco do sebe. Ty se stejným barevným vzorem nebo doplňující se barevnou kombinací jsou ještě o několik úrovní výš. Baví nás, jak si pohrála s modrožlutými šaty, které doplnila kabátem ve stejném barevném odstínu. Stejně dobře vypadá kombinace šedého kostkovaného obleku s kabátem se stejným vzorem i odstínem. V jednoduchosti je krása.

marieclaire.com, pinterest.com, sohu.com,
popsugar.com, vogueaustralia.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram