Hvězdný styl Victorie Beckham

Hvězdný styl Victorie Beckham

Baví vás outfity jedné z nejznámějších módních ikon, Victorie Beckham? Prozradíme vám pár tipů, jak se přiblížit jejímu stylu.

Victoria Beckham je ve světě showbyznysu známá. Z postu zpěvačky a manželky známého fotbalisty se vypracovala až k pozici módní návrhářky a jedné z nejznámějších módních ikon. Postupem času si vybudovala svůj jedinečný, minimalistický styl, který je dnes inspirací pro mnohé z nás. Stejně jako v jejích kolekcích, tak i na ní samotné, můžeme vidět opravdu jednoduché, čisté outfity. Jak kombinovat ve stylu Victorie? Máme pro vás pár tipů.

Jedním z jejích nejoblíbenějších kousků jsou široké kalhoty v různých délkách, střizích, barvách i vzorech. Ty pak kombinuje různými způsoby, nejčastěji ji můžeme vidět v kombinaci s rolákem či oversized svetrem, doplněné vysokými podpatky. Vyloučené však nejsou ani košile a obyčejná trička.

Velmi neodmyslitelnou součástí Victoriina looku jsou černé brýle (téměř za každého počasí) a malé kabelky do ruky či psaníčka. Co se týká doplňků, volí kožené pásky a šály.

Jak na to? Victorii většinou můžeme vidět v kalhotách dlouhých až na zem a to buď ve "zvonáčích" nebo širokých už od pasu. Podpatky skryté pod nohavicemi dodají dojem, že má velmi protáhlou siluetu a dlouhé nohy. Pokud jste vysoká a podpatkům se raději vyhýbáte, zvolte bílé tenisky a kalhoty nechte volně spadat přes ně. Doplňte oversized svetříkem, koženou kabelkou a můžete vyrazit!

V čem ještě tkví tajemství jejího nenuceného stylu? Victoria si zakládá na pěkných jednobarevných materiálech (ve vzorovaných ji zahlédneme výjimečně). Jedno či dvou barevné kombinace působí velmi harmonicky a čistě. Vždyť v jednoduchosti je přece krása!

popsugar.com, pinterest.com, elle.com , billboard.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram