I Chloé v podzimní kolekci 2016 sáhla po kůži

I Chloé v podzimní kolekci 2016 sáhla po kůži

Krajkám se tentokrát nevěnovala pozornost všech reflektorů. Na scénu totiž přišla kůže. S romantickou náladou skvěle ladila, o to nic... Ale předpokládali byste to?

Chloé nejčastěji vídáme v krajkách a volných střizích, jež jsou pro francouzskou módu tolik typické. Během podzimních modelů jsme mohli zpozorovat pár změn. Do tvorby značky se dostala praktičnost. A není se čemu divit, vždyť žena má být schopná, výkonná a ještě být u toho líbivě oblečená. Když si to povíme na rovinu, pokud obléknete cokoli z této Chloé kolekce, rozhodně tak budete vypadat! Holinky, které modelky na molo nazuly, byly přesným ukazatelem pohodlí a potřeb komfortu. Nám se to líbí. Protože, ať už máte denně v cestě mezi kanceláří a bistrem na oběd Champs-Élysées nebo Pařížskou pohodlné boty, jsou základem všeho. 

Silný zásah do kolekce učinila návrhářka použitím kůže. Už vlastně ani nevíme, proč to všichni dělají?! Opravdu si najednou většina světových módních designérů myslí, že kůže je tím nejlepším materiálem, nebo... Ať je to tak či onak, pořád je materiálem vděčným. Byť nesluší všem postavám (a se vší upřímností vypadá nejlépe na modelkách a ramínkách v obchodech), postupně si získává místo v šatnících žen po celém světě. V podzimní kolekci Chloé doplnila jinak obvyklé romantické krajky a průsvitné živůtky.  

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram