I levná kosmetika ze supermarketu může okouzlit

I levná kosmetika ze supermarketu může okouzlit

O kvalitní produktech se říká hned několik různých přísloví. My zastáváme názoru, že není zlato všechno, co se třpytí a naopak. Přesvědčila nás o tom jedna nenápadná značka kosmetiky.

Možná teď budete úpěnlivě přemýšlet, která z kosmetických značek nás mohla nějakým způsobem ohromit a jestli si neděláme legraci. Ale neděláme. A my věříme, že na to společně s námi hnedle přijdete. Je to totiž „prachobyčejná“ kosmetika z Lidlu.

Na doporučení jsme ji vyzkoušeli. Také proč by ne? Zkusit se má všechno. I když toto pravidlo v kosmetice úplně neplatí, protože jde přeci jen o „hazard“ s vlastní pletí, stejně jsme do toho šli. A výsledek? Velké překvapení…

Kosmetika Cien si získala za poslední roky velkou pozornost, i když se to z prvního pohledu nemusí zdát. Do svého hledáčku si ji vzal i tolik oblíbený dTest a v rámci testování konkrétních kosmetických produktů vyšel právě Cien jako jeden z nejlepších. Cien Day Cream Q10 v kategorii krémů proti vráskám získal lepší hodnocení než prvotřídní značky, kterými jsou Lancome, Clarins i Clinique. Jeden velký rozdíl je navíc i v ceně, ta vás určitě mile překvapí, jelikož tento krém pořídíte kolem 60 Kč.  

Začíná vás tato značka více zajímat? Nás rozhodně také. Najít to pravé ořechové pro svoji pleť totiž není vůbec jednoduché. Zejména, pokud máte jakékoliv sebemenší trable s pletí, ať už vás trápí T zóna nebo přesušená kůže. Možná jste vyzkoušela všemožné předražené kosmetické výrobky a nic nezabírá, není na čase, vzít to za druhý konec?

Nakonec není to tak dávno, kdy nejmenovaná společnost provedla testy a zkoumání jednotlivých másel, nejhůř na tom bylo jedno z označovaných jako BIO. Jak je to možné? Příležitost dělá zloděje a jelikož je třetina populace posedlá přírodními „bio“ výrobky, pak se najde spousta podvodníků, která toto označení falešně dodá svému výrobku. Bohužel.

Ale zpět ke kosmetice. Značka Cien má v Lidlu široké zastoupení kosmetických výrobků, ať už sprchové gely, krémy na obličej, kokosová másla na tělo či dekorativní kosmetiku a pomalu ale jistě boří mýty o tom, že to co je dobré, nemusí být jednoznačně drahé. Jak jste na tom s kosmetikou Cien vy? Už jste ji vyzkoušela? My ji budeme dále testovat sami na sobě a příště probereme její blahodárné účinky i složení.

Vlastní/Lidl/pinterest

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram