I podzimní svatba má své kouzlo

I podzimní svatba má své kouzlo

Nejste milovníci velkého tepla, ale ani silné zimy? Pak je pro vás podzimní svatba to pravé. Krásně zbarvené listy, vítr a teplé tóny. Dokážete si to představit?

zdroj: pexels.com

Jako každé roční období má i podzim své kouzlo. Přemýšlíte nad trochu nevšední svatbou? Tak se připravte na inspiraci pro váš speciální den.

Vhodné šaty

Nemusíte se vzdát šatů svých snů, jen si dáte teplejší punčochy a nějaký krásný kabátek nebo kožíšek, který vám dodá luxusní vzhled. Budoucí manžel se nemusí navíc bát, že mu bude příliš velké horko v saku, jak už to tak bývá. Hosté by měli mít energii na rozdávání, protože je nebude ubíjet horké počasí a západ slunce bude brzy, tak můžete mít velmi romantické fotky.

zdroj: pexels.com

V rudé barvě

Jakou ideální barvu zvolit na váš velký den? Nejlepší možnou barvou pro podzimní svatbu je rudá červená, která vytvoří krásnou teplou atmosféru a vše kolem rozzáří. Pokud si přejete svatbu s přírodními motivy, tak skvěle poslouží větvičky, barevné listí, dýně, šišky a všechno, co vám cinkne do nosu. V podzimní atmosféře najdete výzdobu všude kolem vás a bude to vypadat krásně a útulně.

zdroj: pexels.com

Pokud se vám vydaří počasí, tak můžete svatbu uspořádat i venku nebo v přírodě a přistavit deky a topné lampy, které zahřejí hosty, když jim bude zima. Vše ostatní, na co jste se těšili při klasické svatbě se může uskutečnit a kdyby vám náhodou nevyšlo počasí, tak to zajistí restaurace nebo stará stodola, které vám určitě skvěle poslouží a můžete se zde vyřádit s výzdobou.

Výhody a nevýhody

Všechno má své výhody a nevýhody, tak se na ně pojďme společně podívat. Mezi jasné výhody patří absence horkého počasí, takže se nemusíte bát roztečeného cukroví a zkaženého jídla. Když budete pořádat svatbu na podzim, tak bude jistě originální, oproti klasickým. Pravděpodobně budou i více dostupnější místa na oddávání než v hlavní sezónu.

zdroj: pexels.com

Mezi možné nevýhody může být chladnější počasí, takže myslete na teplejší oblečení i deštníky. A pokud plánujete svatbu venku, tak mějte náhradní varianty v rukávu. Ať už se rozhodnete jakkoliv, svatba na podzim má také své kouzlo a můžete se těšit z povedených fotografií.

zdroj: pexels.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram