I vy byste měla doma mít motivační triko

I vy byste měla doma mít motivační triko

Jasně, někteří si na hecování, fandění a motivační citáty příliš nepotrpí. Jiní zase tvrdí, že by bez nich nebyli tam, kde jsou. Tak co takhle jedno motivační triko? Ať to můžete vyzkoušet...

Dnes tolik oblíbené slovo prokrastinace nahradilo odkládání, oddalování a lelkování. Prokrastinace je nejen běžně používaným pojmem, kterému každý dobře rozumí. Ruku v ruce s porozuměním jeho významu se také zvyšuje jeho praktikování, od nějž se paradoxně vědomě chceme všichni odtrhnout, začít dělat věci lépe, s nasazením, radostí, chtíčem a hlavně... začít. Od toho je tady motivace, která moc dobře působí na každého z nás, jen pro každého znamená něco jiného. Muži se vyhecují, zafandí si, povzbudí se hlasitými výkřiky a ženy to možná vezmou trochu stylověji. Nebo ne?

  
Růžové tílko 449 Kč ; Bílé triko 449 Kč ; Fialové tílko 449 Kč

Módní motivační záležitostí jsou bezpochyby nová trika od značky Zoot Originál s trefnými nápisy, jež nám připomínají, že bychom se měli zvednout, narovnat hlavu a začít makat. Ať už na svém těle v posilovně, na svých vědomostech a chování četbou, meditací, respektem, tak i na všem ostatním, co by si konečně zasloužilo naši plnou pozornost, abychom konečně odložené úkoly dokončili. Z široké nabídky dámských i pánských triček si prostě vyberte ten styl, který je vašemu antiprokrastinujícímu duchu nejblíže a jelikož na Zootu se žádného odkládání vaší zásilky nedočkáte, za dva dny ho budete mít doma a můžete začít. S čím budete chtít.

Rozhodně bychom ale neproprokrastinovali tuhle kolekci

  
Triko Cesta je cíl 429 Kč ; Triko Time is Money 329 Kč ; Triko DNES 299 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram