ICONIC by Tatiana je parfém plný opojné vůně, díky kterému budete ještě více nespoutaná a osobitá

ICONIC by Tatiana je parfém plný opojné vůně, díky kterému budete ještě více nespoutaná a osobitá

Tatiana Kuchařová do své ICONIC rodiny přivítala nového člena. Je jím její první parfém, na kterém spolupracovala s Tomáše Arsovem.

foto: se svolením Tatiana Kuchařová

O vlastním parfému Tatiana uvažovala již delší čas. Vůně i aromaterapie jsou jejím velkým koníčkem, proto se rozhodla spojit s Tomášem Arsovem, který do vůní a celkově svého podnikání vkládá, tak jako Tatiana, velký kus svého srdce. Po více než půlroční spolupráci, kterou si Tatiana pochvaluje, vznikla velmi příjemná květinovo-ovocná vůně, která vyjadřuje sebevědomí, nespoutanost a osobitost.

„Vůně mám obecně moc ráda, vnímám je všude kolem sebe. Dokážou vyvolat vzpomínky na krásné chvíle a souvisí s novou energií,“ říká Tatiana Kuchařová.

Základní ingrediencí parfému ICONIC by Tatiana tvoří šeřík, ke kterému umělecké duo přimíchalo broskvový květ, libanonský cedr, zelený čaj, bergamot a pivoňky. Vznikl tak opojný koktejl svěží vůně, kterou si zamiluje každá žena.

Vůně, do které Tomáš společně s Tatianou otiskli její identitu včetně té nespoutané divoženky, kterou v sobě Tatiana (stejně jako každá žena) nosí, odráží parfém, který je vytvořený speciálně pro ženy a dívky, aby je posílil v jakékoliv životní etapě a situaci.

foto: se svolením Tatiana Kuchařová

Kombinací jednotlivých ingrediencí s daným pižmem vzniká proměnlivá vůně, která dá na každé osobě vyniknout jiné složce parfému samotného, čímž je parfém unikátní. Tatiana Kuchařová společně s Tomášem Arsovem připravují ve stejné parfemaci i tělové mléko a sprchový gel. O novém parfému zatím jen s úsměvem prozradili, že již teď má Tatiana jasnou představu nového vizuálu, ale více si zatím nechávají pro sebe.

Kromě nového parfému má za sebou Tatiana již třetí autorskou kolekci oblečení, řadu vlasové péče i make-up line. „Práce mě baví, je mým koníčkem a ráda přijímám tyto výzvy a příležitosti a proměňuji je v něco produktivního a hezkého,“ prozradila Tatiana na tiskové konferenci při příležitosti oficiálního uvítání nového člena ICONIC rodiny.

foto: Móda.cz

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram