IKONICKÉ TENISKY PUMA PŘICHÁZÍ S COOL DESIGNEM VE STYLU MINECRAFTU

IKONICKÉ TENISKY PUMA PŘICHÁZÍ S COOL DESIGNEM VE STYLU MINECRAFTU

Pokud milujete dobrodružství s Minecraft bloky, potom zcela jistě vykročíte do nové roku tou správnou nohou (respektive botou). Globální sportovní značka PUMA a populární videohra Minecraft se totiž spojily a vytvořily cool kolekci.

foto: se svolením značky PUMA

Streetwearová kolekce PUMA x Minecraft přináší oblečení a tenisky pro dobrodruhy a průzkumníky všech věkových kategorií. Vzory s oblíbenými a obávanými minecraftovými moby se objevují na tričkách, mikinách s kapucí, kalhotách a také na highlightu celé kolekce – ikonických teniskách PUMA Suede. Barevný feeling je v neutrální kombinaci bílé, šedé a černé barvy. Design je doplněn cool potiskem s barevnými logy a postavičkami z videohry. Dalším highlightem kolekce je ocelot Minecraft (postavička představující kočku), který ve stylu brandingu značky napodobuje ikonickou skákající šelmu PUMA.

foto: se svolením značky PUMA

Nadčasový styl PUMA Suede je transformovaný do cool pixelově zeleného, modrého a hnědého semišového stylingu inspirovaného pláněmi – jedním z nejtypičtějších biomů (ekosystémů) hry Minecraft. Silueta je doplněná dvojitým pruhem s tištěnou grafikou a co-brandovým štítkem v přední i zadní části boty.

U příležitosti launche kolekce si hráči mohou stáhnout vzrušující rozšíření PUMA DLC, v němž lze navštívit virtuální prodejnu brandu a změnit zde vzhled své postavy. Je možné se také zúčastnit tří různých závodů, sbírat exkluzivní trofeje a objevovat během cesty různá překvapení. PUMA DLC bude k dispozici od 8. února na Minecraft Marketplace v edici Minecraft Bedrock.

foto: se svolením značky PUMA

Vybrané produkty PUMA x Minecraft gaming ready kolekce budou k dostání od poloviny února v prodejnách a e-shopech Queens, Bibloo a Shooos. Od 5. února bude také celá kolekce na webu PUMA.com. 

foto: se svolením značky PUMA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram