INSPIRACE: 11 podzimních svatebních dortů, které byste měli vidět

INSPIRACE: 11 podzimních svatebních dortů, které byste měli vidět

Nebudeme si nic nalhávat, netradiční svatební dorty nás upřímně baví! A cukráři a umělci, kteří je tvoří jsou v pravém slova smyslu designéry. Které byste si neměli na podzim 2019 nechat ujít?

Aby bílá bílou byla? No, proč by ne, ale k bílé můžete přidat trošku barev, textur či metalický nádech a uvidíte, že váš svatební dort získá hnedle úplně nový rozměr. Na podzim nezapomeňte na barvy mědi a bordó, stejně jako na příchutě typické pro toto období – skořice, muškátový oříšek i maličko dýňového koření.

Drip cake

Klasický podzimní svatební dort zdobený sezónními růžemi a zelení vytvořila cukrárna Amy Sweet Bake Shop.

 

Raspberry Delight

Ofelia Bakery ze Seville vytvořila tento klasický „polonahý“ třípatrový svatební dort, který je zdoben sezónními květinami a čerstvými malinami.

 

Rustic Bohemian

Tento nápaditý podzimní dort je inspirovaný marockými taburety a rustikálními květinovými ozdobami. Celý tenhle unikát vytvořilo Nutmeg Cake Design.

 

Royal Foliage

Hledáte vhodný dort pro královskou slavnost nebo jí podobnou? Pak bychom tu měli jeden tip. Pětipatrový podzimní elegán princezny Eugenie z Yorku možná bude vhodnou inspirací i někomu dalšímu…

 

Gilded Wonder

Tento dort je dokonalým spojením černé a zlaté. Kombinace, která bez sebemenších pochyb zapadne do podzimního počasí vznikla pod rukama cukrářky Jenny Bakes. Tento dort je jedním slovem rozkošný!

 

Handmade flowers

Tato ombré cukrovinka je doplněna ručně vyráběnými květinami od Fluffy Thoughts Cakes. Kombinace světlých a tmavých částí dortu tvoří nekonvenční svatební barevné schéma, které se rozhodně vyplatí.

 

Color-Block Cake

Tmavé odstíny ve spodní a vrchní části dortu střídá kombo fuchsiové a krémové. Autorka dortu Krishma Maya Mandalia z Maya Dahlia Cakes přidala zlaté vločky, aby mu dodala trošku šmrnc.

 

Luxe Tower

MonAnnie Cakes vytvořila tento čtyřpatrový dort za pomoci jasných barev, podzimních doplňků, ale především každé patro evokuje pocit zabaleného dárečku. Ona svatba je takovým darem sama o sobě, že?

 

Woodland Wonder

Inspirujte se lesy a přírodou. Dvoupatrový dort od Sukara je stylizován na vrcholek pařezu s perfektními detaily. Hned na něj máme chuť!

 

Cascading Florals

Tvorba od Heartsweet Cakes je ideální pro pár, který pro svůj velký den upřednostňuje tradiční bílý dort, ale nebojí se ho doplnit výraznou barvou.

 

Chocolatey Delight

Milujete čokoládu? A barevné květy? A tmavý fondán? A vůbec lahodný dezert? Zkuste ten od Rosewood Cakes. Mňam!

 

foto: archiv značek

 

 

 

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram