Inspirace: Podzim v hnědých tónech

Inspirace: Podzim v hnědých tónech

Hnědá bezesporu k podzimu patří. Vybarvuje se postupně v celé své kráse napříč přírodou. Ať už jako půda, listí stromů nebo například šišky. Stejně tak patří k podzimní módě.

Určitě už jste si pár podzimních kousků v obchodech ulovila, a pokud ne, nechejte se dnes inspirovat tím, proč si pořídit do svého šatníku hnědou a s čím a jak ji kombinovat. Pro naši redakci je hnědá přeci jen určitým znakem podzimu.

Hnědé kozačky

Hnědá sice není tak univerzální jako černá, ale často je mnohem víc šik. A právě kozačky v desítkách hnědých odstínů nakoupíte snad ve všech konfekčních obchodech. Uvidíte, že je přes podzim využijete ve velkém. Nebojte se nízkých ani vysokých variant.

 

Hnědé sáčko či bunda

Podobně univerzálně je na tom i kožená bunda či semišové sako, které přes podzim rozhodně unosíte. Hodí se na cestu do kanceláře i s kamarádkou na diskotéku.

 

Svetr i pončo

Představa pochmurného podzimního počasí, lehkého deštíku a mlhy, na kterou se díváte z tepla domova, zabalená do huňatého hnědého svetru či ponča s hrnkem horkého čaje, působí hnedle pozitivněji.

 

Doplňky

Hnědou můžete ladit s modrou, zelenou i červenou. Stejně tak můžete ladit hnědou s hnědou. Hnědé kozačky a pásek. K tomu klidně přikupte i hnědou kabelku. Pryč že jsou doby, kdy musely boty ladit s kabelkou? Nám to tak vyhovuje do teď. Hnědý šátek, čepice i náušnice jsou také cool.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram